Van Gaal kiest voor 4-4-2, Januzaj krijgt zijn kans

Reacties

Tijdens het bezoek aan Cambridge United in de vierde ronde van het FA Cup-toernooi lijkt Louis van Gaal voor een 4-4-2-formatie te kiezen. De manager van Manchester United houdt Robin van Persie op de bank.

Van Gaal kiest voor 4-4-2, Januzaj krijgt zijn kans

Afgelopen weekend koos Van Gaal tijdens het bezoek aan Queens Park Rangers nog voor het 5-3-2-systeem, waarmee hij met het Nederlands elftal afgelopen zomer derde werd op het WK. Maar de United-fans zijn minder tevreden met die formatie en lieten hun ongenoegen duidelijk blijken.

Vrijdag lijkt Van Gaal overstag te zijn gegaan. United lijkt te starten met een viermansverdediging, waar Daley Blind linksback is. Radamel Falcao en James Wilson vormen de voorhoede, aangezien Van Persie net terug is van een blessure en Wayne Rooney rust gegund wordt. Adnan Januzaj krijgt voor het eerst sinds 1 januari weer een kans. Hij start in de rol achter de spitsen.

Al kan het ook zijn dat Blind als centrale verdediger speelt in een 5-3-2-formatie, waarin Antonio Valencia en Ángel Di María dan de flanken invullen.

Volledige opstelling: De Gea; Valencia, Jones, Rojo, Blind; Carrick; Di María, Fellaini; Januzaj; Falcao, Wilson.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.