Transferdagboek 30/08: El Haddadi, Carvalho en Vidal

Reacties

Vanaf 1 juli is de spelersmarkt weer geopend, en dus gaan de transfergeruchten weer een eigen leven leiden. Voetbal International houdt dagelijks - tot en met de deadline op maandag 1 september - de stand van zaken bij.

Transferdagboek 30/08: El Haddadi, Carvalho en Vidal

Het internationale transfercircus wordt met de dag gekker. Nog maar drie weken geleden haalde Southampton Saphir Taïder van Internazionale binnen via een ruildeal met Osvaldo. De 22-jarige Algerijn mag nu alweer vertrekken bij de club van manager Ronald Koeman. Sassuolo is in de markt om hem over te nemen, weet The Guardian.

Fernando Torres is de nieuwe spits van AC Milan en Chelsea heeft zijn opvolger al klaar staan: Loïc Rémy. De Franse spits van Queens Park Rangers moet volgens Engelse media slechts tien miljoen euro kosten. Harry Redknapp, QPR-manager, heeft al bevestigd dat Rémy voor een Londense overstap staat. Er dreigen echter complicaties: eerder deze zomer kwam Rémy niet door de medische keuring bij Liverpool.

Arturo Vidal werd de hele zomer in verband gebracht met een transfer naar Manchester United, maar daar wil Juventus niet aan meewerken. Trainer Massimiliano Allegri sluit in onderstaand filmpje een transfer uit.

Ondertussen wordt nog wel gefluisterd dat Juve in de markt is voor Radamel Falcao en Javier Hernández van Manchester United. Dat Falcao niet behoort tot de selectie voor het duel van AS Monaco, dat zaterdag aantreedt tegen Lille, zorgt voor alleen maar meer geruchten. Falcao zou immers ook nog in beeld zijn bij Real Madrid.

Volgens de Daily Express heeft Virgil van Dijk een transferverzoek ingediend bij Celtic. De Nederlandse verdediger slaagde er niet in om zich met zijn club te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League en liet daarop zijn vertrekwens blijken. Van Dijk wordt naar verluidt gevolgd door Sunderland, Newcastle United en Hamburger SV. Sunderland is daarbij in ieder geval concreet. Die club legde deze week een officieel bod neer bij de Schotten.

Diezelfde krant komt met een ander opmerkelijk nieuwtje. Barcelona-sensatie Munir El Haddadi zou namelijk weggeplukt worden door Arsenal, dat bereid is zijn ontsnappingsclausule van slechts 12,5 miljoen euro te lichten. Eerder slaagden The Gunners er al in Cesc Fabregas uit de opleiding van Barcelona weg te plukken.

En dan het meest bizarre verhaal van de dag. Volgens The Metro is Manchester United bij de zoektocht naar verdedigende versterking namelijk uitgekomen bij Ricardo Carvalho. Het valt echter te betwijfelen of de 36-jarige Portugees van AS Monaco daadwerkelijk een aanwinst is voor United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.