Transferdagboek 14/12: Krul, Strootman en Ribéry

Reacties

Op 1 januari 2015 gaat de spelersmarkt weer open. Het zijn dan ook de transferperikelen die het nieuws regeren. Voetbal International houdt dagelijks de stand van zaken bij.

Transferdagboek 14/12: Krul, Strootman en Ribéry

Newcastle United-doelman Tim Krul is momenteel uitgeschakeld door een enkelblessure, maar de Nederlander is toch gewild op de transfermarkt. Volgens The Mirror wil Tottenham Hotspur, waar landgenoot Michel Vorm ook onder contract staat, hem graag overnemen. Newcastle wil de 26-jarige keeper echter niet laten gaan en verlangt een transfersom van ruim twintig miljoen euro.

Ook rond Kevin Strootman blijft het gonzen van de geruchten. De 24-jarige middenvelder is terug van zijn kruisbandblessure en de clubs staan in de rij om hem van AS Roma over te nemen. Het Manchester United van Louis van Gaal is een van de voornaamste gegadigden, maar United de Sunday Express schrijft dat ook Chelsea zich heeft gemeld voor Strootman. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Franck Ribéry is juist niet van plan zijn club Bayern München op korte termijn te verlaten, maar de 31-jarige vleugelflitser sluit niet uit dat hij zijn carrière elders afsluit. 'Ik kan mij goed voorstellen dat ik nog eens in de Verenigde Staten, Qatar of Dubai aan de slag ga om een nieuwe ervaring aan te gaan', vertelt de openhartige Fransman aan Welt am Sonntag.

Arsenal-manager Arsène Wenger kondigde zaterdag aan in de komende transferperiode een centrale verdediger te willen aantrekken en Engelse media schrijven dat zijn oog gevallen is op Benedikt Höwedes. De 26-jarige mandekker, die afgelopen zomer wereldkampioen werd met Duitsland, kan voor een kleine twintig miljoen euro overgenomen worden van Schalke 04.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.