St. Juste: 'Had wel een goed gevoel bij HSV'

Reacties

Jerry St. Juste heeft erkend dat hij dit seizoen zomaar bij Hamburger SV had kunnen spelen. In de zomer werden de Duitsers concreet voor de verdediger van SC Heerenveen, maar kwam het niet tot een overgang.

St. Juste: 'Had wel een goed gevoel bij HSV'

In gesprek met FOX Sports gaf St. Juste toe afgelopen zomer wel even teleurgesteld te zijn geweest toen de stap naar de Bundesliga er niet kwam. HSV was concreet en deed ook een bod op hem. 'Maar uiteindelijk kwamen de clubs er niet uit', legde de pas twintigjarige verdediger uit. 'Ik had wel een heel goed gevoel bij HSV. Als er belangstelling voor je is, dan praat je met een club. Het leek mij een mooie stap. Speelminuten, dat is het belangrijkste. En ik had het gevoel dat ik die daar had kunnen maken.'

Inmiddels zal St. Juste wat minder rouwig zijn om de niet tot stand gekomen transfer. Met Heerenveen vormt hij een van de verrassingen van de Eredivisie. Ondanks een 3-1 nederlaag bij Sparta, waarin St. Juste vrijdag de enige Friese goal voor zijn rekening nam, is de ploeg van trainer Jurgen Streppel de nummer vier van de Eredivisie. St. Juste, die eerder ook al scoorde tegen Heracles Almelo (3-1 zege), maakt met zijn energieke spel indruk.

Bij HSV is de stemming heel anders. Met slechts twee punten uit tien competitieduels is de Traditionsverein hekkensluiter. De productie, slechts vier goals, spreekt daarbij boekdelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.