Seedorf passeert Balotelli voor belangrijk duel met Lazio

Reacties

Clarence Seedorf staat twee maanden na zijn aanstelling al meteen zwaar onder druk na drie opeenvolgende nederlagen in de Serie A en de uitschakeling in de Champions League door Atlético Madrid. De trainer moet volgens de Italiaanse media de komende twee uitduels winnen om zijn baan te redden en nam maatregelen.

Seedorf passeert Balotelli voor belangrijk duel met Lazio

Zo ontbreekt Mario Balotelli zondagavond tijdens de eerste uitwedstrijd. Op bezoek bij Lazio (aftrap 20.45 uur) verkiest Seedorf Giampaolo Pazzini boven de flamboyante spits, die vorige week tijdens de 4-2 thuisnederlaag tegen Parma de hele wedstrijd werd uitgefloten door de eigen fans. Zij wilden Pazzini in de ploeg en krijgen een week later hun zin.

Na het uitduel met Lazio wacht woensdag een bezoek aan Fiorentina. Seedorf ontkent dat er sprake is van een ultimatum, maar erkent dat het zwaar wordt voor Milan. 'Op papier zijn deze twee duels erg lastig. Maar wij zijn Milan, we zullen proberen wat punten mee te nemen naar huis.'

AC Milan bezet nu de dertiende plaats in de Serie A, maar bij een zege in Rome stijgt de ploeg van Seedorf naar de elfde plek. Lazio is zevende. Nigel de Jong heeft een basisplaats in Stadio Olimpico, terwijl Urby Emanuelson op de bank begint bij de Rossoneri.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.