Ronaldo: 'Een sensatie om tegen Man Utd weer te scoren'

Cristian Ronaldo (28) kijkt uit naar de terugkeer op Old Trafford. Dinsdag neemt de Portugees het met Real Madrid op tegen zijn voormalige werkgever Manchester United in de achtste finales van de Champions League.

Ronaldo: 'Een sensatie om tegen Man Utd weer te scoren'

Tijdens het heenduel was Ronaldo verantwoordelijk voor de Madrileense treffer en de 1-1 eindstand. Een beter resultaat is gevraagd voor een plek in de kwartfinale. Ronaldo hoopt opnieuw als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier te verschijnen, ondanks zijn liefde voor de Engelse recordkampoen.

In Manchester ontpopte Ronaldo zich tussen 2003 en 2009 tot publiekslieveling en wereldster. Uiteindelijk vertrok hij voor het recordbedrag van 94 miljoen euro naar De Koninklijke. Vanwege die prestaties wacht hem een groots onthaal in Engeland.

'Het zou een sensatie zijn als ik weer kan scoren', blikt Ronaldo vooruit. 'Hoe ik een eventueel doelpunt zal vieren, ik weet het niet. Dat zal dan volledig spontaan gaan.'

'Ik weet zeker dat ze me daar goed zullen ontvangen', vervolgt Ronaldo over zijn rentree. 'Na al die jaren van clubliefde zal Old Trafford een van de plaatsen zijn waar ik het meest word toegezongen. Ik heb er een prachtige tijd gehad', besluit Ronaldo, die in menig stadion juist wordt uitgefloten vanwege zijn zelfbewustzijn en soms irritante trekjes.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen