Rodgers herhaalt: 'Je kúnt de goals zo niet weg blijven geven'

Reacties

De zorgen worden groter en groter voor Liverpool en manager Brendan Rodgers. Zondag verloren The Reds bij het Manchester United van Louis van Gaal. De Noord-Ier vond het duel op Old Trafford tekenend voor het seizoen.

Rodgers herhaalt: 'Je kúnt de goals zo niet weg blijven geven'

Door de 3-0 tegen de aartsrivaal staat Liverpool nu negende. Tottenham Hotspur (zondag om 17.00 uur tegen Swansea City) en stadsgenoot Everton (maandag tegen Queens Park Rangers) kunnen de ploeg echter nog voorbij gaan. Bovendien werd Liverpool vorige week uitgeschakeld in de Champions League. Donkere wolken pakken zich samen boven Anfield.

'Wat we vandaag hebben laten zien zou normaal gesproken genoeg moeten zijn voor de winst', verzuchtte Rodgers na afloop tegenover Sky Sports. 'Dit vat ons seizoen eigenlijk samen. We hebben zó veel kansen gekregen, maar David De Gea (keeper van United, red.) was dé man van de wedstrijd. Hij is een geweldige keeper, van dit soort wedstrijden heeft hij er nu al vier of vijf gehad.' Waar het aanvallend dus stroef liep, baalde Rodgers ook van de defensieve onzekerheid.

En dat was zeker niet voor het eerst, moest hij constateren. 'Fouten achterin hebben ons weer de das omgedaan.' Het hoofd in de schoot werpen wil hij evenwel niet. 'We moeten hard blijven werken. We weten wat de oplossingen voor onze problemen zijn en weten ook dat het vertrouwen terug zal keren. We speelden vandaag goed, maar je kúnt de goals niet weg blijven geven zoals wij doen. Het is een zwaar jaar, maar zo werkt het soms', besloot hij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.