VVV'er met supervoetbalnaam tekent eerste contract in De Koel

Reacties

Jeugdspelers van VVV-Venlo halen doorgaans deze website niet bij het tekenen van hun eerste profcontract, dan moeten ze toch wel een poosje meedraaien. Levi Smans overkwam het laatst. Toch maken we graag een uitzondering voor de nieuwste telg die zich beroepsmatig aan de Koelclub verbonden heeft.

VVV'er met supervoetbalnaam tekent eerste contract in De Koel
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

VVV maakte donderdag wereldkundig dat de Noord-Limburgse club vanaf nu op de loonlijst heeft staan: Diego Armando van Zutphen. Wat veel vaders in de jaren '90 niet durfden voor te stellen of niet gedaan kregen bij moeders, is de pa van deze Van Zutphen wel gelukt: zijn zoontje vernoemen naar één van de beste voetballers die de wereld ooit kende.

Hoe ver deze Van Zutphen (negentien jaar) zal reiken in het voetbal, dat valt nog te bezien. Wel zal hij niet snel zoals wijlen Pluisje over het veld dribbelen. Van Zutphen, die een groot deel van de jeugdopleiding doorliep en al tien keer in het eerste van de club speelde, is namelijk actief als centrale verdediger.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.