Jongen fietst 14.000 kilometer om Manchester United te bezoeken

Reacties

Wat zou jij er voor over hebben om je held te ontmoeten? De uit Mongolië afkomstige en woonachtige Ochirvaani legde per fiets de weg naar Manchester af om Old Trafford een keer te kunnen zien. Als klap op de vuurpijl regelde de club ook een ontmoeting met zijn favoriete speler aller tijden: Wayne Rooney.

Jongen fietst 14.000 kilometer om Manchester United te bezoeken
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Een jaar geleden schreef Orchivaani een brief naar Manchester United, waarin hij zijn liefde voor de club uitsprak. Ook gaf hij een mededeling met dat hij op de fiets naar de club zou komen. Maar waarom op de fiets? Orchivaani had dezelfde droom als vele anderen: profvoetballer worden. Hij ging in zee met een zaakwaarnemer, die helemaal geen agent bleek te zijn. Daardoor verloor hij een hoop geld en raakte in een depressie.

Orchivaani ging door het voorval door een moeilijke periode, maar besloot dat hij al zijn dromen werkelijkheid wilde laten worden. Eén van die dromen was op de fiets naar Old Trafford. Hij fietste vanuit een oostelijk punt in Mongolië naar Manchester: dat is zo’n veertienduizend kilometer!

Na de muren van Old Trafford te hebben aangeraakt en het veld te hebben geroken, was daar ineens Rooney. De voormalige Engelse topspits verraste hem met mooie woorden én een ticket voor het duel tussen Manchester United en Arsenal. Helaas voor Orchivaani zag hij de mannen van Erik ten Hag wel met 0-1 verliezen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.