Slot gaat in op Liverpool-situatie en verstandhouding met Te Kloese

Reacties

Arne Slot heeft er alle vertrouwen in dat de onderhandelingen tussen Feyenoord en Liverpool met witte rook afgesloten gaan worden. De oefenmeester van de Rotterdammers wilde vrijdag niet te veel kwijt over de stand van zaken, maar benadrukte nog wel even dat zijn verstandhouding met directeur Dennis te Kloese goed is.

Slot gaat in op Liverpool-situatie en verstandhouding met Te Kloese
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
5 - 0
PEC Zwolle
PEC Zwolle

Feyenoord en Liverpool strijken op moment van schrijven de laatste plooien glad rondom de transfer van Slot naar Anfield. Dat de klap op de deal wat lang op zich laat wachten zegt niets over de huidige situatie. 'Ik heb er alle vertrouwen in dat het rond gaat komen. Wanneer dit gaat zijn, kan ik op dit moment niet zeggen', begon Slot op de persconferentie in aanloop naar het duel met PEC Zwolle.

Slot kreeg vervolgens de vraag of hij denkt dat Feyenoord met zijn wensen meewerkt. 'Als ik aangeef dat het tot een akkoord gaat komen, dan denk ik dat het een antwoord op je vraag is', vervolgde de trainer, die benadrukte niet in Engeland te zijn geweest deze week. 'Dan was ik niet zo bruin geweest. Ik ben in Italië geweest, bij mijn dochter. Dat was heel gezellig.'

Te Kloese
Van Slot en Te Kloese is bekend dat ze goed met elkaar zijn. De trainer benadrukt nog maar eens dat dit nog steeds zo is, ondanks de verschillende belangen die de twee nu hebben.

'We hebben het er nog niet echt over gehad, maar net op de app wel even contact gehad. We gaan samen uit eten dinsdag. Ik ben altijd goed met hem geweest en ook in het huidige proces gaat het goed met hem. Dat is heel veel waard voor ons beiden', besluit Slot.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.