R & B Ferdinand, 'opa' Giggs en Portanova-inkt

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

R & B Ferdinand, 'opa' Giggs en Portanova-inkt

• Manchester United-verdediger Rio Ferdinand is een dag na de overwinning op Olympiakos helemaal in zijn nopjes. De Engelsman publiceerde op Instragram een filmpje van zichzelf, waarin hij duidelijk maakt gek te zijn op 'old school' R&B-muziek. De speler vertikt het helaas om voluit mee te zingen.

• Het is haast niet te geloven, maar op het moment dat de nu 40-jarige Ryan Giggs zijn debuut voor Manchester United maakte, lagen de meeste basisspelers die gisteren optraden tegen Olympiakos nog in de wieg. Zie hier een overzicht van hun leeftijden ten tijde van Giggs' debuut:

De Gea: drie maanden.
Rafael: acht maanden.
Ferdinand: twaalf jaar en vier maanden.
Jones: elf maanden.
Evra: negen jaar en twee maanden.
Carrick: negen jaar en acht maanden.
Valencia: vijf jaar en zeven maanden.
Rooney: vijf jaar en vier maanden.
Welbeck: drie maanden.
Van Persie: zeven jaar en zeven maanden.

Je hebt tatoeages en je hebt tatoeages. De 35-jarige Daniele Portanova liet zich wel erg merkwaardig bekladden met inkt. De verdediger van Genoa liet afbeeldingen zetten met kinderen gehuld in de shirts van de teams waar de Italiaan voor speelde. Opmerkelijk is het meisje geheel rechts, dat tevens een kroontje draagt.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.