QPR neemt druk weg bij Redknapp na verlies tegen Van Gaal

Reacties

Omdat Queens Park Rangers na de 2-0 nederlaag tegen Manchester United nog altijd niet is afgekomen van de onderste plaatsen staat de positie van manager Harry Redknapp bij de club van Leroy Fer ter discussie. QPR-eigenaar Tony Fernandes achtte het noodzakelijk zijn vertrouwen uit te spreken in de 67-jarige Engelsman.

QPR neemt druk weg bij Redknapp na verlies tegen Van Gaal

QPR gaf afgelopen zomer nog liefst vijftig miljoen euro uit op de transfermarkt, waarvan tien miljoen was bestemd voor Fer. Ondanks de komst van een heel elftal nieuwe spelers bungelt QPR na 22 speelronden als nummer negentien onderin de ranglijst van de Premier League. Inclusief het verlies tegen de club van Louis van Gaal wachten The Hoops alweer vijf duels op een zege.

Fernandes houdt echter vertrouwen in Redknapp. 'Ik ben er vast van overtuigd dat Harry de aangewezen persoon is om ons van deze penibele situatie te verlossen. Hij heeft enorm veel ervaring en ik heb hem de laatste week uitgebreid gesproken. Hij is vastberaden om het tij te keren en handhaving in de Premier League te realiseren.'

Hoewel dergelijke steunbetuigingen vaak het tegenovergestelde betekenen, lijkt Fernandes het te menen. 'De wedstrijd tegen Manchester United liet zien dat spelers achter hem staan. Dit zijn Harry's spelers, hij moet ons vooruit brengen.

Volgens Fernandes ligt de oplossing wellicht op de transfermarkt. 'Waar mogelijk zullen we ons deze winter versterken, de verschillen zijn onderin erg klein. Ik vraag de fans Harry en het team te blijven steunen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.