Falcao vervangt Van Persie tegen QPR

Reacties

Louis van Gaal heeft een basisplaats ingeruimd voor Radamel Falcao tijdens het bezoek aan Queens Park Rangers. Ook Daley Blind mag starten van de manager van Manchester United.

Falcao vervangt Van Persie tegen QPR

Falcao is de vervanger van Robin van Persie, die afgelopen zondag tijdens de 1-0 thuisnederlaag tegen Southampton een enkelblessure opliep. Tijdens die wedstrijd behoorde de van AS Monaco gehuurde Falcao niet eens tot de wedstrijdselectie.

'Voor mij maakt het niet uit wat een speler kost of verdient', liet Van Gaal vrijdag nog weten toen hem werd gevraagd naar de toekomst van Falcao bij United. 'Of hij 95 miljoen pond of 5.000 pond kost, maakt voor mij geen verschil. Alle spelers moeten zich bewijzen.'

Aangezien hij ook James Wilson meenam naar Londen, was het de vraag wie er in de spits zou starten. Van Gaal wilde daarover niets kwijt tijdens de persconferentie. 'Als ik een deel van mijn opstelling bekend maak, bewijs ik mijn tegenstander een gunst.'

Tegen QPR krijgt Falcao zijn kans. De Colombiaan vormt samen met Ángel Di María de voorhoede. Blind is een van de vijf middenvelders voor de driemansverdediging.

Volledige opstelling Manchester United: De Gea; Jones, Evans, Rojo; Valencia, Carrick, Mata, Blind, Rooney; Di María, Falcao.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.