PSV volgt Belgische topscorer Batshuayi

Reacties

PSV volgt met serieuze interesse de verrichtingen van de Belgische aanvaller Michy Batshuayi. De twintigjarige spits van Standard Luik, met zeventien treffers topscorer van België, heeft naar verluidt een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract, waardoor hij voor PSV -en veel andere clubs- betaalbaar is.

PSV volgt Belgische topscorer Batshuayi

Zijn transfersom zou gemaximeerd zijn op acht miljoen euro. Batshuayi is een veelzijdige centrumspits die in staat is om op eigen kracht iets te forceren. Zo'n type heeft PSV momenteel niet.

PSV moet daarnaast rekening houden met een transfer van Tim Matavz komende zomer. De Sloveen was eigenlijk al verkocht aan Rubin Kazan, maar kwam niet door de medische keuring. Zowel PSV als Matavz hoopt na het lopende seizoen op een transfer.

De leiding van PSV heeft reeds contact met het management van Batshuayi. In de voorbije winterstop heeft de directie van PSV ook een onderhoud gehad met Ronald Duchâtelet, de voorzitter van Standard Luik. Zaken werden er niet gedaan, omdat Batshuayi niet midden in het seizoen wilde vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.