PSG en Ibrahimovic met speciale shirts naar Malmö

Reacties

Paris Saint-Germain besteedt ook woensdag bij het Champions League-bezoek aan Malmö FF weer aandacht aan de aanslagen in Parijs met een speciale tekst op het shirt. Bovendien heeft Zlatan Ibrahimovic er voor gezorgd dat het weerzien met zijn oude club niet onopgemerkt voorbijgaat.

PSG en Ibrahimovic met speciale shirts naar Malmö

PSG speelt net als in het competitieduel van afgelopen zaterdag met Lorient – de eerste sinds de verschrikkelijke gebeurtenissen van vorige week vrijdag – met Je suis Paris op de borst (foto). Dit keer staan die beladen woorden echter niet onder het clublogo, maar op de plek waar normaal gesproken de naam van de hoofdsponsor prijkt.

Ibrahimovic heeft voor de gelegenheid ook een speciaal t-shirt laten ontwerpen met daarop alle steden waar hij in zijn loopbaan heeft gevoetbald. De nadruk ligt daarbij op Malmö – de eerste – en Parijs – vooralsnog de laatste. De opbrengst van de beperkte oplage shirts komt ten goede aan een Drivkraft Malmö, een organisatie uit de geboortestad van Zlatan.

Maar omdat de Zweedse stad nu eenmaal de plek is waar Ibrahimovic' roots liggen, heeft de 34-jarige aanvaller van PSG er ook voor gezorgd dat iedereen die niet in het Swedbank Stadion kan zijn, de wedstrijd op grote schermen kan bekijken in het centrum van Malmö. Voor die gelegenheid heeft de ex-Ajacied het Stortorget-plein volledig afgehuurd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.