Pirlo neemt met huis in Manhattan voorschot op transfer

Reacties

Hoewel hij er zelf nogal schimmig over doet, lijkt het vertrek van Andrea Pirlo naar New York City FC slechts een kwestie van tijd. De vrijetrappenspecialist van Juventus heeft namelijk al een huis gekocht in The Big Apple.

Pirlo neemt met huis in Manhattan voorschot op transfer

Sport Mediaset meldt dat Pirlo een bijzonder ruim appartement heeft aangeschaft. De familie Pirlo gaat in Tribeca wonen, een luxueuze buurt in Manhattan. Op de kleintjes hoeft de 36-jarige middenvelder namelijk niet te letten, want hij gaat in New York per jaar twaalf miljoen euro verdienen.

Juventus liet bij monde van directeur Giuseppe Marotta donderdag nog weten te hopen op een langer verblijf van Pirlo. 'Na Kroatië - Italië (vanavond, red.) gaan we met elkaar rond de tafel. Dan laat Andrea aan ons weten wat zijn plannen zijn', zei hij. Dat gesprek lijkt gezien Pirlo's aanschaf in New York slechts een formaliteit. Ook al omdat Pirlo's zoontje afscheid heeft genomen van zijn vriendjes op school, met de mededeling dat hij naar New York verhuist.

Wel moet de ex-speler van AC Milan en Internazionale met Juventus nog een akkoord bereiken over de afwikkeling van zijn tot 2016 lopende contract. De club is echter niet van plan Pirlo tegen zijn zin in Turijn te houden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.