Pirlo ontkent afscheid: 'Tranen enkel voor nederlaag'

Reacties

De tranen bij Andrea Pirlo hadden niets met een mogelijk afscheid te maken bij Juventus. Na afloop van de verloren Champions League-finale tegen Barcelona (1-3) werd er hevig gespeculeerd over het vertrek van de spelmaker toen hij zijn emoties niet meer de baas was.

Pirlo ontkent afscheid: 'Tranen enkel voor nederlaag'

Pirlo drukte dit seizoen niet meer zijn stempel op het spel van Juventus als in de seizoenen ervoor, waarna de routinier al een tijdje in verband werd gebracht met een transfer naar de Amerikaanse Major League Soccer. 'Deze tranen waren niet voor mijn afscheid bij Juventus, maar enkel voor de nederlaag', bevestigde hij tegenover Sky Sports.

De Italiaanse wereldkampioen van 2006 besefte namelijk gezien zijn leeftijd (36) dat dit een van zijn laatste kansen was om een grote prijs te pakken. 'Dit soort mogelijkheden zal ik zelden nog krijgen in mijn carrière.'

Pirlo (op de foto in de armen van ploeggenoot Paul Pogba) speelt sinds de zomer van 2011 voor de club uit Turijn en werd met Juventus viermaal op rij kampioen van Italië. Zijn contract loopt er nog door tot volgende zomer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.