Mutu ziet zichzelf op EK schitteren, Ronaldo The Movie

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mutu ziet zichzelf op EK schitteren, Ronaldo The Movie

'De bondscoach heeft mij gezegd dat hij overweegt mij op te roepen voor het EK als ik na India mijn carrière nog ergens vervolg'
• De aanvaller van Pune FC speelde in 2013 tegen Nederland zijn 77ste en voorlopig ook laatste interland, maar Adrian Mutu (36) heeft het idee dat zijn avontuur in de Indian Super League mogelijk kan leiden tot een vervolg van zijn interlandloopbaan. (sport360.com)

• Op 9 november is de première van de documentaire over en met Cristiano Ronaldo, die zich afgelopen veertien maanden liet volgen door een camera. De trailer geeft een voorproefje van wat we over een maand kunnen verwachten.

Wayne Rooney, bij Manchester United teamgenoot van Ronaldo, staat volgende week centraal in de documentaire van de BBC: The Man Behind The Goals. De Engelse aanvaller vertelt onder meer over de rode kaart tegen Portugal op het WK in 2006, maar ook over zijn voorliefde voor karaoke.

• Scheidsrechters klagen over een gebrek aan respect. Maar Gabriel Murta hield er wel een heel bijzondere en ook heftige manier op na om de spelers te laten luisteren. Tijdens de wedstrijd tussen Brumadinho en Amanates de Bola haalde hij doodleuk een pistool uit zijn achterzak.

Voorlopig kan hij wel fluiten naar een volgende wedstrijd. De bond heeft Murta, overigens een politieagent in het dagelijks leven, verordonneerd eerst enkele psychologische testen te ondergaan.

'Ik maakte wel even een vreugdesprong'
• Scheidsrechter Bas Nijhuis was meer dan gelukkig met de mededeling van de UEFA hem te hebben aangesteld voor de Champions League-wedstrijd Arsenal – Olympiakos Piraeus (De Telegraaf).

• Als je in de laatste minuut vanaf de stip een punt redt voor je club, dan vier je dat uitbundig. Maar Nicki Bille Nielsen deed dat maandag op een onorthodoxe manier. Na de 2-2 van Esbjerg fB tegen Hobro zocht hij zijn eigen aanhang op en deed met het aangeboden biertje wat iemand doet die weinig tijd heeft. Iets voor de Jupiler League?

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.