Mourinho: 'Wereld staat dinsdag negentig minuten stil'

Real Madrid-coach José Mourinho zegt niet te weten wat de sleutel is om Manchester United uit te schakelen in het Champions League-toernooi.

Mourinho: 'Wereld staat dinsdag negentig minuten stil'

Twee weken geleden eindigde het duel in Santiago Bernabéu in 1-1. 'Ik weet niet wat de sleutel is om United te verslaan. Het is voor beide teams een moeilijke wedstrijd en ze zijn goed in vorm', aldus Mourinho. 'United heeft al sinds november niet verloren in de Premier League en wij hebben Barcelona twee keer achter elkaar verslagen.'

'Niemand weet wat er gaat gebeuren, maar zeker is dat dinsdag de wereld gedurende negentig minuten stilstaat. Het is een wedstrijd om een plaats in de kwartfinale, maar het lijkt wel een finale', aldus de Portugees, die de meegenomen keeper Iker Casillas niet fit genoeg acht.

'Ik verwacht dat United heel erg inzakt als wij de bal hebben en dat ze heel aanvallend spelen als zij de bal hebben', analyseert Mourinho de Engelse ploeg. 'Ondanks dat we er door het uitdoelpunt minder voor staan, is het maar 1-1. Wij moeten zorgen dat we goed verdedigen als United de bal heeft. '

Tot slot had de Portugese trainer enkele woorden over voor zijn landgenoot Cristiano Ronaldo, die voor het eerst sinds zijn vertrek terugkeert op Old Trafford. 'Hij krijgt een fantastisch welkom en dat is ook meer dan verdiend.' Ronaldo speelde tussen 2003 en 2009 voor The Mancunians. In de heenwedstrijd was hij verantwoordelijk voor de enige Madrileense treffer.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen