Milan meldt zich bij Empoli voor opvolger Inzaghi

Reacties

In zijn zoektocht naar een nieuwe trainer is AC Milan uitgekomen bij Maurizio Sarri van Empoli. Hij moet na dit seizoen Filippo Inzaghi opvolgen.

Milan meldt zich bij Empoli voor opvolger Inzaghi

Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Milan zich bij monde van vicepreses Adriano Galliani reeds gemeld bij Empoli. De Toscaanse promovendus erkent het nieuws, maar hoopt dat Sarri de avances uit Milaan weerstaat. 'Misschien dat Maurizio zich voelt aangetrokken tot het prestige van een topclub', aldus voorzitter Fabrizio Corsi. 'Maar ik vraag me af of een grote club bereid is zich te schikken naar zijn visie zoals wij bij Empoli dat doen.'

Sarri (56) is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer in de Serie A bij promovendus Empoli. Mede door zijn goede werk speelt de gedoodverfde degradant mee in de middenmoot en is van degradatiegevaar zo goed als geen sprake meer.

Inzaghi heeft bij Milan nog een contract tot medio 2017, maar de club is voornemens hem na dit seizoen wellicht al tussentijds te vervangen. Superpippo volgde afgelopen zomer de ontslagen Clarence Seedorf op, die slechts een half seizoen coach was in San Siro na het wegsturen van Massimiliano Allegri.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.