Milan blijft Seedorf steunen na 'goed teken' in Rome

Reacties

Na dagen vol speculatie over de toekomst van Clarence Seedorf, schaart AC Milan zich dan eindelijk achter de beschimpte trainer. Volgens algemeen directeur Adriano Galliani heeft de club zondag tegen Lazio (1-1) de weg omhoog ingezet en blijft Seedorf dan ook aan als coach.

Milan blijft Seedorf steunen na 'goed teken' in Rome

Volgens Italiaanse media zou Seedorf worden ontslagen indien zijn elftal niet zou winnen bij Lazio, maar de club laat zich daags na het uitduel in hele andere bewoordingen uit. 'Dit is een ontzettend belangrijk punt. Het team heeft keihard gevochten voor een goed resultaat en dat zien we als directie als een goed teken', aldus Galliani.

'Hiermee komt onze reeks nederlagen ten einde en dat is erg positief. Er is maar een manier om uit deze crisis te komen en dat is als een team. Als de trainer, spelers en fans een eenheid blijven, komen we er sterker uit. Ik doe dit werk al 28 jaar en ik zie dat we de goede kant op gaan', vervolgt de rechterhand van eigenaar Silvio Berlusconi.

Voor het duel met Lazio had Milan in de competitie drie keer op rij verloren. Daardoor is het gat met de plaatsen die recht geven op deelname aan de Europa League gegroeid naar elf punten. Daardoor lijken de Rossoneri zich voor het eerst sinds het seizoen 1997/98 niet te plaatsen voor Europees voetbal. Woensdag vervolgen Seedorf en zijn ploeg hun moeizame weg met een zware uitwedstrijd tegen Fiorentina, dat zondag met 0-1 zegevierde op bezoek bij Napoli.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.