Luitenant Balotelli, blessure Valencia vergeten

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Luitenant Balotelli, blessure Valencia vergeten

• AC Milan durft het wederom aan met Mario Balotelli en staat op het punt de terugkeer van het enfant terrible af te ronden. Afgaande op een bericht van Corriere della Sera wordt het leven in Milaan ditmaal geen feest voor Balo. In het contract van de spits is onder meer opgenomen dat hij geen extravagante haarstijl mag kiezen, zich rustig moet houden op sociale media, niet mag roken en slechts een kleine hoeveelheid alcohol mag drinken. Dergelijke clausules komen ook voor bij de Italiaanse luchtmacht.

Steeven Ribéry opereert bij Bayern München in de schaduw van zijn oudere broer Franck. De negentienjarige Fransman speelt in het tweede elftal van de Duitse grootmacht en heeft zijn plaats bij de club wellicht niet alleen aan zijn beroemde familielid te danken.

Enner Valencia verkeert met een zware blessure in de lappenmand bij West Ham United, maar de Ecuadoriaan is niet te spreken over de medische staf van zijn club. 'West Ham lijkt vergeten te zijn dat ik geblesseerd ben. Ik heb om externe doktoren gevraagd, maar dat mag niet van de club. Ik ben nu een maand geblesseerd en ik weet de naam van mijn kwetsuur nog steeds niet', aldus de aanvaller in gesprek met La Deportiva.

'Bij Ajax had ik een jongere selectie toen we de Champions League wonnen. Ik heb nu ervaren jongens als Michael Carrick en Bastian Schweinsteiger, destijds had ik Frank Rijkaard en Danny Blind. Ik geloof in een mix. Ja, ik denk dat we de Champions League kunnen winnen en ik ben een voorstander van een selectie met grote verschillen in leeftijd, in plaats van een groep met jongens tussen de 27 en 34 jaar oud.'
• Manchester United-manager Louis van Gaal blikt op een persconferentie terug op zijn successen met Ajax in 1995. De oefenmeester gelooft dat hij zijn kunststukje met de Mancunians kan herhalen. In 1995 was Ajax dankzij een puntertje van Patrick Kluivert in de finale te sterk voor AC Milan (1-0).

PSV acteert dit seizoen voor het eerst sinds het seizoen 2008/09 in het hoofdtoernooi van de Champions League en doet dat ook nog eens in een speciaal tenue. De Eindhovenaren presenteren donderdag, op de dag van de loting voor de groepsfase, de outfit die de spelers gaan dragen in de Europese uitwedstrijden.

Conor Sammon, in het dagelijks leven spits van Sheffield United, heeft zijn vizier nog niet helemaal op scherp staan.

'Een 2-0 winst zou alvast een mooi afscheidscadeau zijn.'
Tom De Sutter, die naar Bursaspor vertrekt, speelt woensdagavond tegen Manchester United voorlopig zijn laatste wedstrijd voor Club Brugge. De spits hoopt op een mooi afscheidscadeau, maar of Louis van Gaal en consorten zo vrijgevig zijn is nog maar zeer de vraag. De heenwedstrijd leverde een 3-1 zege voor United op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.