Kompany wil blijven scoren, karatetrap Ba

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kompany wil blijven scoren, karatetrap Ba

'Ik heb drie kinderen, dus ik heb nog een doelpunt te gaan.'
• Manchester City-aanvoerder Vincent Kompany vond het net in de met 3-0 gewonnen kraker tegen Chelsea en scoorde in het eerste competitieduel ook al. De Belgische centrumverdediger verwelkomde onlangs zijn derde kind en wil nu zo snel mogelijk nog een doelpunt maken. Ieder kind verdient immers een treffer, zo meent de Belg.

• Feyenoord won zondagmiddag met 2-0 op bezoek bij SC Cambuur, maar de zege bleef na afloop niet onbesproken. De thuisploeg voelde zich bestolen. Bij een 0-1 stand leek de ploeg van trainer Henk de Jong op gelijke hoogte te komen, maar arbiter Pol van Boekel besloot dat de bal de lijn niet volledig had gepasseerd. Feyenoord-verdediger Rick Karsdorp strooide na afloop nog wat zout in de Leeuwardse wonden. 'Die bal zat er gewoon in', aldus de rechtsback in gesprek met het AD.

• Voor Charlton Ahtletic-verdedigers lijkt het overbodig mee naar voren te gaan bij corners zolang Christian Ceballos ze neemt. De 22-jarige Spanjaard moet nog werken aan zijn korte variant.

• De onlangs van Besiktas overgekomen Demba Ba maakt zich niet geliefd in de Chinese competitie. De aanvaller van Shenhua Shanghai plantte zijn noppen in het gezicht van een opponent. Het leverde de dertigjarige Senegalees een gele kaart op.

• Sparta Praag won met 4-2 op bezoek bij Mlada Boleslav, maar het hoogtepunt kwam toch echt op naam van een vrouwelijke supporter. De charmante fan kroonde zich met een subtiele actie tot absolute uitblinker.

• RC Genk-doelman László Köteles stal na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Westerlo (2-1) de harten van de Belgische voetballiefhebbers. De Hongaarse keeper nam een vierjarig meisje met leukemie mee het veld op voor een ereronde en bezorgde haar zo een onvergetelijke avond.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.