'Liverpool accepteert megabod City op Sterling'

Reacties

Liverpool heeft volgens diverse betrouwbare Engelse media een bod van Manchester City ter waarde van circa 68 miljoen euro (waarvan zeven miljoen bonussen) op Raheem Sterling geaccepteerd. Daarmee zou de twintigjarige aanvaller Rio Ferdinand (46 miljoen) aflossen als de duurste Engelsman aller tijden.

'Liverpool accepteert megabod City op Sterling'

De transfer van Sterling naar City tekende zich al weken af, maar Liverpool wees de eerdere toenaderingen van City stuk voor stuk af. Nu The Citizens over de brug kwamen met een recordbedrag – nooit eerder betaalde een Engelse club zoveel geld aan een andere Engelse club voor één speler – zijn The Reds blijkbaar akkoord gegaan.

Dat de in het Jamaicaanse Kingston geboren dribbelaar op het punt staat naar het Etihad Stadium te verkassen bleek zondagochtend ook wel uit de eensluidende berichten dat Liverpool hem thuisliet voor de oefentrip door Thailand, Australië en Maleisië. En dat terwijl de bij Queens Park Rangers opgeleide international zaterdag nog wel op de spelerslijst stond.

City richt zich deze zomer op de Engelse spelersmarkt om ondanks het vertrek van Dedryck Boyata, Frank Lampard, James Milner, Micah Richards en Scott Sinclair voldoende home-grown spelers in de selectie te hebben. Door de stormachtige ontwikkeling van Sterling, de laatste twee seizoenen goed voor zestien goals en twaalf assists in de Premier League, kwam City al gauw uit bij de Liverpool-ster.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.