Gerrard baalt van houding 'zieke' Sterling

Reacties

Steven Gerrard is teleurgesteld in voormalig ploeggenoot Raheem Sterling. De aanvaller van Liverpool heeft zich ziek gemeld, omdat hij niet mee wil op trainingskamp naar Australië en Azië.

Gerrard baalt van houding 'zieke' Sterling

Daarmee probeert Sterling een transfer te forceren. En daar heeft Gerrard geen goed woord voor over. 'Ik ben erg teleurgesteld. Ik zou graag mijn mening hierover uitspreken, maar zo werkt het natuurlijk niet', zegt Gerrard, tegenwoordig actief bij de Los Angeles Galaxy, tegen BBC.

Waar Gerrard zich bewust wat op de vlakte wil houden wat betreft de houding Sterling, die boos is omdat Liverpool niet inging op een miljoenenbod van Manchester City, maakt de Engelsman wel subtiel de vergelijking met Jordan Henderson, volgens Gerrard wél een clubman pur sang. 'Jordan is altijd loyaal en in mijn ogen de meest geschikte aanvoerder voor Liverpool.'

'Raheem en Jordan zijn totaal niet te vergelijken, Jordan is een prof, een winnaar en een geweldige jongen', aldus Gerrard. Henderson staat op het punt om benoemd te worden tot captain van The Reds. Daarmee treedt hij in de voetsporen van zijn legendarische voorganger Gerrard, die zelf ruim zevenhonderd wedstrijden speelde namens Liverpool en waarschijnlijk zaterdag debuteert voor Galaxy.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.