Linssen treft Heracles-maatjes: 'Zit nog in hun groepsapp'

Reacties

In een directe confrontatie om de vierde plek in de Eredivisie gaat FC Groningen op bezoek bij Heracles Almelo, ofwel Bryan Linssen bij zijn oude club.

Linssen treft Heracles-maatjes: 'Zit nog in hun groepsapp'

'Ze zijn de verrassing van dit seizoen', oordeelt Linssen over de club die hij afgelopen zomer verruilde voor Groningen. 'Qua spelers is het niet veel veranderd ten opzichte van vorig jaar, maar de speelstijl wel. Wij moesten vorig jaar vooral inzakken, nu spelen ze aanvallend en met veel druk', wijst hij op de verschillen.

Linssen, die in zijn twee seizoenen in Almelo met respectievelijk elf en tien goals clubtopscorer werd, zou dus als geen ander moeten weten hoe de succesformatie van John Stegeman te verslaan is. 'Ik heb nog redelijk veel contact, zit ook nog in hun groepsapp', zegt hij over de goede band die hij nog met de spelers heeft. 'Maar als de wedstrijd er eenmaal is, telt maar één ding en dat is winnen.'

De Limburger moet met de Groningers in het Polman Stadion winnen om de vierde plaats over te nemen. En dat lukte alleen Ajax dit seizoen vooralsnog. 'Het is geen FC Barcelona en ze hebben ook voldoende zwakkere punten. Ze hebben veel goede voetballers die kunnen uitblinken met doelpunten, maar het is vooral een teamprestatie', besluit hij op de clubsite.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.