Lewandowski hoopt ondanks dubbele breuk op Camp Nou

Reacties

Robert Lewandowski kwam net als Arjen Robben zwaar gehavend uit de strijd om een plek in de Duitse bekerfinale. De Poolse spits heeft ondanks zijn gebroken neus en kaak nog goede hoop dat hij het volgende week woensdag met Bayern München kan opnemen tegen Barcelona in de halve finale van de Champions League.

Lewandowski hoopt ondanks dubbele breuk op Camp Nou

Lewandowski kwam in de verlenging van de halve eindstrijd tussen Bayern en Borussia Dortmund in hard in aanraking met doelman Mitch Langerak. Woensdag bleek dat de 26-jarige aanvaller meer dan alleen een hersenschudding heeft overgehouden aan die pijnlijke botsing. Desondanks liet hij via Twitter weten dat hij 'er alles aan doet om er in Camp Nou bij te zijn.'

Bayern laat zelf ook in het midden hoelang de 66-voudige international aan de kant staat, maar het is  - afgaande op het optimisme van de Pool – niet ondenkbaar dat trainer Pep Guardiola in het heenduel met Barça alweer over hem kan beschikken. Volgens Duitse media kan Lewandowski met een masker gewoon in actie komen, mits hij is hersteld van de hersenschudding.

Robben
Dat zal zeker niet gelden voor Arjen Robben. De 31-jarige Oranje-international liep gisteravond bij zijn rentree een spierscheuring in zijn kuit op en staat volgens Bayern de rest van het seizoen aan de kant. Of dat betekent dat hij de EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal op 12 juni in en tegen Letland ook mist, is onduidelijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.