Robben naar Müller-Wohlfahrt, Thiago blessurevrij

Reacties

Terwijl Bayern München vreest dat het volgende week woensdag in de halve finale van de Champions League tegen Barcelona niet kan beschikken over Arjen Robben en Robert Lewandowski, kreeg het wel goed nieuws over Thiago Alcántara.

Robben naar Müller-Wohlfahrt, Thiago blessurevrij

Bild meldt woensdagochtend dat Robben op krukken een bezoek heeft gebracht aan Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, de beroemde arts die onlangs nog bekend maakte te vertrekken bij Bayern. Gevreesd wordt dat de Oranje-international een spierscheuring heeft opgelopen in zijn linkerkuit. Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge gaf onlangs al aan er geen problemen mee te hebben als spelers een bezoek blijven brengen aan de kliniek van Müller-Wohlfahrt.

Thiago moest net als Robben aangeslagen naar de kant in de halve eindstrijd van het Duitse bekertoernooi tegen Borussia Dortmund. De Spaanse middenvelder, net terug van langdurig blessureleed, heeft via Twitter inmiddels echter laten weten dat hij geen blessure heeft overgehouden aan het na penalty's verloren duel. Hij kan dus naar alle waarschijnlijk wel in actie komen tegen zijn oude club Barcelona.

Of dat voor Lewandowski geldt is nog maar de vraag. De Poolse spits heeft mogelijk een zware hersenschudding opgelopen door een botsing in de verlenging met Dortmund-doelman Mitch Langerak. Zijn zaakwaarnemer heeft via Twitter al laten weten te vrezen voor het ergste. 'Hij kan zich de laatste minuten van de wedstrijd niet herinneren. De eerste aanname is dat het er niet goed uit ziet.' Lewandowski heeft al een MRI-scan ondergaan.

Megacontract
Tussen al het blessurenieuws door was er ook goed nieuws voor Bayern. Sport Bild meldde vannacht dat het sponsorcontract met Adidas voortijdig is verlengd tot medio 2030. De komende vijftien jaar incasseert de kersverse kampioen van Duitsland door dat megacontract in totaal circa 900 miljoen euro. De oude verbintenis liep tot 2020.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.