Koke opgeschrikt door brutale beroving in aanloop naar derby

Reacties

Atlético Madrid-middenvelder Koke kent een bijzonder nare voorbereiding op de derby tegen Real Madrid. De 25-jarige Spanjaard was donderdagavond het slachtoffer van een gewapende beroving, zo melden Spaanse media.

Koke opgeschrikt door brutale beroving in aanloop naar derby

Het voorval zou hebben plaatsgevonden in een Madrileense parkeergarage. Toen de Atlético-sterkhouder zijn raampje liet zakken voor het uitrijdkaartje kreeg hij plotseling een vuurwapen tegen zijn hoofd geduwd. Koke werd gedwongen zijn horloge ter waarde van zo'n zeventig duizend euro te overhandigen, waarna de dader op zijn motor ervandoor ging. Koke heeft vervolgens aangifte gedaan bij de lokale politie.

Het voorval komt op een vervelend moment voor de Spanjaard, die zich met Atlético voorbereidt op de beladen Madrileense derby. Zaterdagmiddag (16.15 uur) staan de stadgenoten tegenover elkaar in Santiago Bernabéu. De bezoekers vechten in het hol van de leeuw voor hun laatste kans op het Spaanse kampioenschap, al lijkt het verschil met Real (tien punten) en Barcelona (acht) te groot. Eerder dit seizoen ging Atlético in het eigen Vicente Calderón pijnlijk met 0-3 onderuit tegen de stadgenoot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.