Guidetti maakt seizoen af bij Stoke City

Reacties

Manchester City stalt John Guidetti voor de rest van het seizoen bij Stoke City, de nummer twaalf in de Premier League. De ex-Feyenoorder kwam bij de ploeg van Manuel Pellegrini niet aan spelen toe.

Guidetti maakt seizoen af bij Stoke City

De 21-jarige Zweed speelde in 2011/12 voor de Rotterdammers en kwam toen tot twintig doelpunten in 23 wedstrijden. Sindsdien speelde hij alleen in het tweede elftal van Manchester City. In drie wedstrijden als invaller was hij daar goed voor één treffer. Bij het eerste elftal mocht hij twee keer op de bank zitten.

Manager Mark Hughes, in 2008/2009 nog manager van Manchester City, is blij met de komst van de jonge spits. 'We wilden een nieuwe aanvaller om meer opties te hebben voorin. John zal zeker iets toevoegen aan onze aanval. Hij is iemand die altijd op de goede plek staat, want hij is een echte goaltjesdief', aldus Hughes op de clubwebsite.'Er waren meer clubs geïnteresseerd in Guidetti, dus we zijn blij dat hij voor ons heeft gekozen', voegde de manager daar aan toe.

Stoke City heeft ook Stephen Ireland definitief vastgelegd. De Ier, die tussen 2005 en 2010 bij Manchester City teamgenoot was van Guidetti, werd gehuurd van Aston Villa, maar is nu definitief een Potter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.