Guidetti in rijtje Messi en Ronaldo, Dost geniet van gejoel

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Guidetti in rijtje Messi en Ronaldo, Dost geniet van gejoel

'Of Guidetti de enige speler is die drie keer tegen mij gescoord heeft? Op Messi en Ronaldo na wel, ja.'
• In gesprek met het AD kijkt Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer alvast vooruit naar De Klassieker tegen Ajax van komende zondag, maar hij blikt ook terug. De doelman stond namelijk vaker namens Ajax dan Feyenoord onder de lat in confrontaties tussen de aartsrivalen. Tijdens de laatste competitiezege van de Rotterdammers in De Klassieker bijvoorbeeld (4-2 op 29 januari 2012).

'Waarom antwoordde je met Waarom niet? op de vraag of je Real ooit zal verlaten?'
• Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez heeft zijn sterspeler Cristiano Ronaldo dinsdagavond na het met 1-0 gewonnen Champions League-duel met Paris Saint-Germain op het matje geroepen. De preses gaf al zijn spelers een handje en een felicitatie voor het bereiken van de volgende ronde, maar sprak Ronaldo op zijn beurt toe. De Portugees zou namelijk hebben geflirt met de Franse opponent.

'Ik heb twee weken geleden gezegd dat mijn hele familie voor Ajax is. Ik begrijp wel dat ze dat hier niet waarderen, maar dat interesseert me geen zak. Het is eigenlijk alleen maar mooi, ik hou daar wel van.'
Bas Dost kon tijdens het Champions League-duel tussen zijn club VfL Wolfsburg en PSV dinsdagavond (2-0 nederlaag) op flinke fluitconcerten rekenen van de Eindhovense aanhang, maar trok zich daar weinig van aan. (NUsport)

• Voormalig middenvelder annex aanvaller van onder meer Chelsea, Liverpool en West Ham United Joe Cole is inmiddels actief bij Coventry City op het derde niveau in Engeland. Namens die club schoot hij dinsdag deze vrije trap binnen..

'Ik dacht dat mijn been eraf lag.'
• Door een bizarre overtreding van Schalke 04-middenvelder Johannes Geis raakte Borussia Mönchengladbach aanvaller André Hahn langdurig kwijt met een beenbreuk. In Sport Bild vertelt het slachtoffer over het voorval.

• In het Engelse Edenbridge staat komende week een vreugdevuurfestival op het programma en er wordt hoog bezoek verwacht. Niemand minder dan FIFA-baas Sepp Blatter heeft namelijk de eer om in de fik gestoken te worden.

Eerder werden voormalig wielrenner Lance Armstrong en Manchester United-aanvaller Wayne Rooney al met een heet avondje geconfronteerd.

• AA Gent is regerend landskampioen in België, speelt voor het eerst in de Champions League en neemt zichzelf daarom heel serieus. Misschien iets té serieus. De club heeft stadionspeaker Bert Walraet namelijk ontslagen, omdat hij te veel grapjes zou maken. Bij Gent hebben ze liever een serieuze spreker. Bart De Jonge, die de functie van omroeper al eerder vervulde, is inmiddels aangesteld als de opvolger van Walraet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.