Fitte Fer en in genade aangenomen Chery wijzen QPR de weg

Reacties

Onder impuls van Leroy Fer en Tjaronn Chery heeft Queens Park Rangers een belangrijke zege geboekt in het Championship. Beide Nederlanders scoorden tegen Bolton Wanderers (4-3).

Fitte Fer en in genade aangenomen Chery wijzen QPR de weg

Fer (foto) kampte de laatste maanden met een hoop blessureleed en maakte vorige week al zijn rentree als invaller. Zaterdag werd de middenvelder fit genoeg bevonden voor een basisplaats, die hij bekroonde met de 2-2 vlak voor rust.

Bolton stond na tien minuten al met 2-0 voor op Loftus Road, maar Chery schotelde Jay Emmanuel-Thomas vlak daarna de aansluitingstreffer voor. De spelmaker was weer in genade aangenomen nadat hij vorige week zijn onvrede had laten blijken over een tactische wissel. Chery leek nu de held van de dag te worden, door na ruim een uur spelen de 3-2 voor zijn rekening te nemen. Wellington Silva maakte echter vlak voor tijd gelijk.

Emmanuel-Thomas schonk de Londenaren uiteindelijk in de extra tijd de drie punten, waardoor QPR (elfde in de stand) slechts drie punten achterstand heeft op de nummers drie tot en met zes. Die ploegen spelen aan het eind van het seizoen play-offs voor promotie. Brighton & Hove Albion en Middlesbrough staan daar respectievelijk nog vier en twee punten boven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.