Chery kan straf tegemoetzien na woedende reactie op wissel

Reacties

Tjaronn Chery ging vrijdag met veel misbaar naar de kant tijdens het duel van Queens Park Rangers met Fulham. En manager Chris Ramsey laat het daar niet bij zitten.

Chery kan straf tegemoetzien na woedende reactie op wissel

Chery werd al na 35 minuten vervangen omdat hij zijn verdedigende taken volgens Ramsey niet goed uitvoerde. 'Ik ben erg teleurgesteld in zijn reactie', liet de manager weten aan Get West London. QPR stond toen al met 3-0 achter in de wedstrijd die uiteindelijk met 4-0 verloren ging.

Ramsey had Chery na zijn wissel niet meer gesproken, maar is wel van plan dat op korte termijn te doen. De Hagenees kan zelfs een straf tegemoetzien voor zijn gedrag. 'Het is een interne aangelegenheid. We gaan het erover hebben als we weer op de club zijn', wilde Ramsey er niet te veel woorden meer aan vuilmaken.

QPR staat in punten gedeeld zesde in het Championship. De club, waar Leroy Fer vrijdag na rust zijn rentree maakte, kan de aanvallende impulsen van Chery in deze periode goed gebruiken. Topscorer Charlie Austin kampt namelijk met een hamstringblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.