Schuldbewuste Chery biedt zijn excuses aan

Reacties

Tjaronn Chery heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag tijdens de wedstrijd tegen Fulham afgelopen vrijdag (4-0 verlies). De aanvallende middenvelder van Queens Park Rangers werd na 35 minuten gewisseld en reageerde daar furieus op.

Schuldbewuste Chery biedt zijn excuses aan

'Ik wil graag mijn excuses aanbieden voor wat er is gebeurd', vertelt Chery schuldbewust op de website van de Championship-club. 'Mijn reactie was niet goed. Ik had dit niet zo mogen doen en daarom wil ik graag sorry zeggen tegen de manager, mijn ploeggenoten en de supporters.'

'Het was een reactie uit frustratie', vertelt de van FC Groningen overgekomen linkspoot. 'Niet alleen omdat ik na een half uur al van het veld werd gehaald, maar ook door de wanprestatie die we leverden.'

Chery heeft inmiddels een verzoenend onderonsje met zijn trainer Chris Ramsey gehad. 'Het was een goed gesprek. Ik heb hem uitgelegd dat het geen reactie tegenover hem was. Alles is nu weer goed tussen ons en ik zal zoiets nooit meer doen', besloot de 27-jarige middenvelder.

QPR nam Chery afgelopen zomer voor ruim drie miljoen euro over van FC Groningen. Hij maakte dit seizoen drie doelpunten en verzorgde twee assists in de tweede divisie van het Engelse voetbal. Komende zaterdag neemt hij het met zijn ploeg op tegen Bolton Wanderers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.