Fer maakt rentree bij ruime nederlaag QPR

Leroy Fer (25) heeft zijn rentree gemaakt bij Queens Park Rangers. De van een knieblessure herstelde middenvelder deed een helft mee in de met liefst 4-0 verloren uitwedstrijd bij Fulham.

Op Craven Cottage startte Fer, die vier maanden moest toekijken en een transfer naar Sunderland zag afketsten door zijn fysieke malheur, niet in de basis. Dat gold wel voor Tjaronn Chery. Maar de voormalige spelbepaler van FC Groningen werd na 35 minuten – ogenschijnlijk niet geblesseerd – naar de kant gehaald.

Bij rust was het 3-0, waarop Fer zijn entree mocht maken. Ook de Oranje-international kon een nederlaag niet meer voorkomen. Uiteindelijk werd het zelfs 4-0 voor Fulham.

Door de afgetekende nederlaag staat QPR inmiddels tiende in het Championship. Fulham heeft een puntje en een wedstrijd minder.