Fer nadert rentree bij QPR na vier maanden afwezigheid

Reacties

Leroy Fer hoopt komende vrijdag in het competitieduel met Fulham zijn rentree te maken voor Championship-club Quens Park Rangers. De 25-jarige middenvelder was vier maanden uit de roulatie met een knieblessure.

Fer nadert rentree bij QPR na vier maanden afwezigheid

Fer kwam dinsdag een uur in actie namens de beloften van QPR. Hij is nu vastberaden om vrijdag in het eerste elftal te spelen. 'Het was een moeilijke periode, maar tegen Fulham hoop ik weer onderdeel uit te maken van de selectie', aldus de middenvelder op de QPR-website.

Fer was afgelopen seizoen met zes doelpunten de tweede topschutter van de club. Hij zag door zijn kwetsuur een overgang naar het Sunderland van manager Dick Advocaat als sneeuw voor de zon verdwijnen. Daardoor komt hij dit jaar niet uit op het hoogste niveau.

'Maar we hebben en enorm sterk team', aldus Fer. 'Ik wil ons niet te veel onder druk zetten, maar met dit team zouden we gewoon moeten promoveren. Het zal een lang, zwaar seizoen worden. Maar volgend jaar willen we weer in de Premier League spelen.'

De terugkeer van Fer zou tevens goed nieuws kunnen zijn voor bondscoach Danny Blind. Wanneer hij vrijdag alweer kan spelen, zou de ex-speler van Feyenoord en FC Twente ook beschikbaar zijn voor het Nederlands elftal tijdens de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden met Kazachstan (10 oktober) en Tsjechië (13 oktober) van volgende maand.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.