Bad boy Barton vindt met Burnley alsnog nieuwe club

Reacties

Joey Barton heeft een eenjarig contract getekend met Burnley. De omstreden 32-jarige Engelsman zat zonder club na een periode bij Queens Park Rangers.

Bad boy Barton vindt met Burnley alsnog nieuwe club

Na zijn afscheid bij QPR dacht Barton eerder deze zomer met West Ham United een nieuwe club te hebben gevonden. De supporters van The Hammers zagen de komst van de veelbesproken middenvelder echter niet zitten en protesteerden, waardoor de deal niet doorging.

'Dankzij mijn persoonlijkheid zijn er nou eenmaal altijd één of twee mensen die wat minder vriendelijk en complimenteus zijn', doelde Barton in een reactie op het hevige verzet van de West Ham-fans.

In zijn loopbaan, die zich uitgezonderd van een periode bij Olympique Marseille afspeelde op Engelse bodem, reeg de voormalige speler van onder meer Manchester City en Newcastle United de incidenten aaneen. Barton kwam negatief in het nieuws door vechtpartijen binnen en buiten de lijnen. Zo werd de voormalige international (één cap) bij The Citizens op de transferlijst geplaatst nadat hij ploeggenoot Ousmane Dabo op de training had mishandeld.

Burnley speelt dit seizoen in het Championship na de degradatie uit de Premier League. De ploeg van manager Sean Dyche eindigde als negentiende, één positie boven het QPR van Barton.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.