Barton hekelt rokende Rooney, Beugelsdijk model van ADO

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Barton hekelt rokende Rooney, Beugelsdijk model van ADO

 'Waarom wint Cristiano Ronaldo de FIFA Ballon d'Or en Wayne Rooney niet? Als je Rooney sigaretten ziet roken, doet hij er dan alles aan om de beste speler in de wereld te worden? Sinds zijn doorbraak bij Everton is Rooney niet beter geworden.'
• Queens Park Rangers-middenvelder Joey Barton neemt wederom geen blad voor de mond. De Engelsman heeft een duidelijke mening over de prestaties van zijn landgenoot Wayne Rooney. (BBC)

• Cultheld Tom Beugelsdijk (foto links) is tot meer in staat dan spijkerhard verdedigen. De Hagenees fungeert op de clubsite van ADO Den Haag als model voor de officiële ADO-zonnebril. Volgens de site loopt de mandekker er inmiddels trots mee rond.

• De Engelse tabloidkranten Daily Mirror en The Sun zijn aangepakt door Bayern München. Beide kranten krijgen wegens hun - volgens de Duitse club - respectloze, discriminerende en beledigende manier van schrijven over de Champions League-wedstrijd tussen Manchester United en Bayern, geen media-accreditatie voor de terugwedstrijd. 'Juist in de Champions League roept de FIFA op tot respect', meldt de club. The Mirror kopte een dag na de wedstrijd met chocoladeletters You Dirty Schwein, verwijzend naar de rode kaart die Bastian Schweinsteiger kreeg.

'Als je ziet hoe de andere verdedigers, die niet bij Feyenoord spelen, het doen, zou ik het helemaal niet gek vinden als Terence Kongolo meegaat naar Brazilië. Hij maakt de minste fouten.'
• Dat zei Feyenoord-trainer Ronald Koeman na de 1-2 overwinning op Heracles Almelo. Vorige week liet de coach doorschemeren dat hij in middenvelder Lex Immers ook al een kandidaat voor Oranje ziet. (FOX Sports)

Jürgen Klopp heeft zo nu en dan moeite zijn emoties te verbergen. Na de 3-0 verliespartij tegen Real Madrid, woensdagavond, werd hij geïnterviewd in de studio van ZDF , maar pakte de trainer al gauw zijn biezen. 'Zijn we klaar?'

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.