Bizarre blessure Klich, Telstar speelt in shirts Achilles

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bizarre blessure Klich, Telstar speelt in shirts Achilles

• PEC Zwolle-trainer Ron Jans kon zondag op bezoek bij ADO Den Haag om absurde reden geen beroep doen op Mateusz Klich. De Pool ging bij het betreden van de spelersbus namelijk door zijn rug… De middenvelder zou in de basis starten, maar nam uiteindelijk niet eens deel aan de warming-up. Zonder Klich speelde PEC met 1-1 gelijk tegen ADO.

• Kolder in Groesbeek. Scheidsrechter Edwin Boot floot om 14.30 uur voor de aftrap van het duel Achilles '29-Telstar. Er leek geen vuiltje aan de lucht, maar na een paar minuten kwam Boot erachter dat de tricots van beide elftallen wel heel erg op elkaar leken. Hij floot af en droeg de spelers van Telstar op de uittenues van Achilles aan te trekken. De thuisclub won het duel uiteindelijk met 1-0.

• Jon Flanagan is de nieuwe Cafú, volgens Cafú zelf. De legendarische oud-international van Brazilië herkent veel van zichzelf in het jeugdproduct van Liverpool, liet hij tijdens het duel van The Reds met Tottenham Hotspur (4-0) van zondagmiddag merken. Dat Flanagan, bijgenaamd Flani Alves, doorgaans niet als rechts- maar als linksback speelt, maakt volgens Cafú weinig uit.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.