El Shaarawy verrast Seedorf met rentree en hoopt op WK

Reacties

Het seizoen van Stephan El Shaarawy leek al voorbij, maar de dribbelaar heeft eerder dan verwacht zijn rentree gemaakt op de training van AC Milan. Mogelijk komt hij daardoor dit seizoen nog in actie voor de Rossoneri en is daarmee ook een plek in de Italiaanse WK-selectie weer in zicht.

El Shaarawy verrast Seedorf met rentree en hoopt op WK

El Shaarawy trainde woensdag voor het eerst in maanden mee bij Milan, al nam hij nog niet deel aan de groepssessie onder leiding van trainer Clarence Seedorf. El Shaarawy verwacht op korte termijn de training volledig te hervatten en hoopt volgende week al minuten maken in het beloftenelftal van trainer Filippo Inzaghi.

De aanvaller sukkelt al het hele seizoen met een voetblessure en stond deze jaargang daardoor pas een keer in de basis in de Serie A. Zijn laatste officiële wedstrijd dateert van 11 december, toen Milan zich ten koste van Ajax (0-0) voor de laatste acht van de Champions League plaatste.

El Shaarawy, die tot dusver tien interlands speelde, mag weer een klein beetje hopen op een plek in de Italiaanse WK-selectie. Op 30 juni speelde hij voor het laatst voor de Azzurri, die het in Brazilië in de groepsfase opnemen tegen Engeland, Costa Rica en Uruguay.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.