Competitieduels België gaan door ondanks terreurdreiging

Reacties

Ondanks de aanhoudende terreurdreiging in Brussel gaan zeven van de acht competitiewedstrijden komend weekend tijdens de zeventiende speelronde gewoon door. Alleen over de thuiswedstrijd van Anderlecht tegen OH Leuven bestaat nog onduidelijkheid.

Competitieduels België gaan door ondanks terreurdreiging

De veiligheidsverantwoordelijken van de Pro League vergaderden dinsdag over alle duels met de lokale overheden. Op basis daarvan nam de organisatie het besluit om het programma te laten voor wat het is. Wel mogen er vrijdag geen supporters meereizen met Standard Luik naar SV Zulte Waregem, omdat het politiekorps andere prioriteiten heeft. Mogelijk zijn er daarom ook geen fans van SC Lokeren welkom bij Charleroi.

Vorig weekend werden twee duels afgeblazen vanwege de veiligheidsmaatregelen: Mouscron-Péruwelz - Charleroi en SC Lokeren - Anderlecht. De kans is nog altijd aanwezig dat laatstgenoemde club ook deze week niet speelt. OH Leuven komt normaliter op bezoek in Brussel, de stad waar de dreiging het grootst is. De burgmeester van Anderlecht, Eric Thomas, moet nog een beslissing nemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.