Bosz heeft geen spijt van gedrag tijdens bekerduel

Reacties

Peter Bosz gaat vol in de aanval als hij komende donderdag voor de tuchtcommissie moet verschijnen. De trainer van Vitesse is woedend over het optreden van scheidsrechter Danny Makkelie tijdens het bekerduel met Heracles Almelo.

Bosz heeft geen spijt van gedrag tijdens bekerduel

Doordat Bosz aanvankelijk weigerde van het veld te gaan, werd de wedstrijd zelfs tijdelijk gestaakt. 'Ik heb nergens spijt van', zegt hij daarover in De Telegraaf. 'Er is zoveel onzin gezegd en geschreven. Ik heb een heleboel te zeggen. En ik wil het ook heel graag aan jullie vertellen, maar dit is nog niet het juiste moment.'

De wedstrijd tussen Heracles en Vitesse liep in de slotfase helemaal uit de hand. Scheidsrechter Makkelie gaf Vitesse vier rode kaarten (waarvan dus een voor Bosz), twee strafschoppen tegen en staakte het duel zelfs tijdelijk. Na reageerde Bosz ook al zeer uitgesproken op de gebeurtenissen. Hij kreeg een voorstel van vier wedstrijden schorsing, maar ging direct in beroep.

De beschuldigingen van Makkelie aan het adres van Bosz zijn ook niet gering, was op het wedstrijdformulier te lezen: 'Het bij herhaling in woord en/of gebaar te kennen geven het niet eens te zijn met een beslissing van de scheidsrechter, het weigeren het speelveld te verlaten, waardoor de wedstrijd tijdelijk is gestaakt en het op verbale wijze in diskrediet brengen van de arbitrage tijdens een interview na afloop.'

Vitesse gaaft zaterdagavond (18.30 uur) op bezoek bij SC Heerenveen. Bosz zit dan nog gewoon op de bank bij de Arnhemmers, omdat wegens een technische storing het dossier donderdag nog niet kon worden behandeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.