PSV krijgt in kampioenswedstrijd te maken met Higler

Reacties

PSV kan zondag landskampioen worden, mits het minimaal één punt pakt tegen Sparta Rotterdam. De KNVB heeft de arbitrage voor het titelduel maandag alvast aangesteld. Dennis Higler komt naar Eindhoven om de wedstrijd in goede banen te leiden.

PSV krijgt in kampioenswedstrijd te maken met Higler
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 2
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam

Zondag zal Higler om 12.15 uur het startsein geven van de wedstrijd van PSV, die moet leiden tot de eerste landstitel in zes jaar. In het Philips Stadion wordt de arbiter gesteund door assistenten Roy de Nas en Charles Schaap. Ingmar Oostrom is aangesteld als video-scheidsrechter.

Overigens was er tijdens een eerder treffen tussen PSV en Higler dit seizoen veel commotie en onvrede aan de kant van de koploper. Tijdens het bekerduel met Feyenoord schreeuwde PSV moord en brand, toen de club een strafschop wilde, maar wuifde de arbiter die claim weg. De Rotterdammers schakelden de aanstaande landskampioen die avond uit, tot woede van PSV.

Ook voor Ajax staat er nog het een en ander op het spel, komende zondag. De Amsterdammers treffen op bezoek bij FC Volendam scheidsrechter Alex Bos. Marc Nagtegaal fluit de wedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle. De topper tussen AZ en FC Twente staat onder leiding van Danny Makkelie.

Titelduel in KKD
Ook in de Keuken Kampioen Divisie kan de strijd om de titel in een plooi vallen. Dan moet Willem II wél winnen bij FC Dordrecht, terwijl naaste belager Roda JC punten moet verspelen. De Tilburgse koploper krijgt voor het duel aan de Krommedijk te maken met scheidsrechter Jeroen Manschot. Sander van der Eijk fluit het duel tussen Roda JC en SC Cambuur.

FC Dordrecht
FC Dordrecht
1 - 1
Willem II
Willem II
Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.