Blanc spaart Ibrahimovic voor weerzien met Malmö FF

Reacties

Paris Saint-Germain moet het vrijdagavond opnemen tegen Girondins Bordeaux zonder Zlatan Ibrahimovic. Trainer Laurent Blanc spaart de 33-jarige aanvaller voor het weerzien met zijn oude club Malmö FF, volgende week dinsdag in de Champions League.

Blanc spaart Ibrahimovic voor weerzien met Malmö FF

'Hij zit niet bij de groep, omdat hij niet in al te beste conditie is, maar ik maak me geen zorgen. Hij heeft dezelfde blessure als vorig jaar tegen Bastia', zei Blanc donderdag over de ribkwetsuur die Ibrahimovic opliep bij de Zweedse nationale ploeg. 'Het is niet ernstig, maar wel erg pijnlijk. Het zal moeten helen door de tijd. Tegen Malmö zal hij volledig fit zijn.'

Ibrahimovic heeft al het hele seizoen last van verschillende blessures. Zo miste de ex-Ajacied de eerste drie competitieduels door een knieblessure. Afgelopen dinsdag was zijn meespelen bij Zweden in de thuiswedstrijd tegen Oostenrijk (1-4) ook twijfelachtig, maar uiteindelijk achtte bondscoach Erik Hamrén zijn sterspeler fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Hij speelde zelfs het duel uit en scoorde in de extra tijd fraai.

Behalve Ibrahimovic, die dinsdag dus wel kan spelen in het thuisduel met de club waar hij zijn profcarrière begon voor hij naar Ajax vertrok, zal vanavond in het Parc des Princes ook Javier Pastore ontbreken. De Argentijnse spelmaker is nog steeds geveld door een kuitblessure. Gregory van der Wiel zit wel bij de wedstrijdselectie van PSG, dat na vier duels met twaalf punten bovenaan staat in de Ligue 1.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.