AS Roma versterkt middenveld met gewilde Belg Nainggolan

Reacties

AS Roma heeft de strijd om de handtekening van Radja Nainggolan gewonnen. De Belgische international komt over van Cagliari en tekende een contract tot medio 2018 in de Italiaanse hoofdstad.

AS Roma versterkt middenveld met gewilde Belg Nainggolan

De afgelopen weken ontstond een fel gevecht om de komst van Nainggolan. Behalve Roma zagen ook Internazionale en AC Milan de komst van de 25-jarige middenvelder wel zitten. Even leek het erop dat de elfvoudig international naar de Rossoneri zou verkassen, maar uiteindelijk trok Roma aan het langste eind. Volgens Italiaanse media betaalt Roma drie miljoen om Nainggolan tot het einde van het seizoen te huren, waarna het nog eens 6,5 miljoen overmaakt naar Cagliari waardoor het voor vijftig procent eigenaar van de speler wordt.

Nainggolan stond sinds 2010 onder contract bij Cagliari wat hem destijds overnam van Piacenza. De in Antwerpen geboren speler begon zijn loopbaan als aanvallende middenvelder, maar speelde de afgelopen seizoenen meestal als alleskunner die pendelt tussen aanval en verdediging.

Bij Roma is Nainggolan niet zomaar zeker van een basisplaats, want het middenveld van de Giallorossi is bijzonder sterk bezet. Daniele De Rossi, Kevin Strootman en Miralem Pjanic zijn dit seizoen zekerheidjes voor trainer Rudi Garcia, die ook nog kan beschikken over Michael Bradley, Marquinho en Alessandro Florenzi.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.