Alle ballen op Scholes, indrukwekkende opkomst 'Psycho'

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Alle ballen op Scholes, indrukwekkende opkomst 'Psycho'

• De Class of '92 had een simpele tactiek, zo blijkt 22 jaar later. In het programmaboekje voor de vriendschappelijke wedstrijd van de oudjes tegen Salford City werd uit de doeken gedaan hoe heel het elftal steeds maar weer op zoek ging naar Paul Scholes, Scholesy voor ingewijden.

'Dit heb ik in mijn hele leven nog nooit meegemaakt. We komen hier nooit meer.'
• Vitesse is nog niet klaar met shoppen. De Arnhemmers zouden zich nog graag versterken met Gabriel Iancu, een twintigjarige spits van Steaua Boekarest. Twee scouts wilden de aanvaller daarom nog eens zelf in levenden lijve gaan bekijken, maar werden vorige week naar eigen zeggen bij het stadion geweerd. Zij hebben de wedstrijd daarom noodgedwongen in een restaurant moeten bekijken, waar zij zagen dat Iancu na 73 minuten werd gewisseld en niet tot scoren kwam. (Fanatik) 

• Hij was er in de twaalf jaar dat hij er als speler actief was al ongekend populair, en ook als trainer kan Stuart Pearce niet kapot bij Nottingham Forest. Het onderstaande filmpje bewijst eens te meer dat ze bij deze club, waar Dorus de Vries en Lars Veldwijk momenteel onder Psycho trainen, hun helden als geen ander weten te eren. Het eerbetoon voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd gaf zijn ploeg zaterdag vleugels. Nottingham won het thuisduel met Blackpool met 2-0.

• Toen Memphis Depay na afloop van de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Willem II - Depay was zelf twee keer trefzeker - gevraagd werd naar zijn eventuele vertrek, zei hij: 'Op dit antwoord geef ik geen antwoord.' Hij zag er zelf de lol wel van in. (Twitter)

• Arsenal veroverde zondagmiddag de Community Shield. De Londenaren wisten regerend landskampioen Manchester City met 3-0 te verslaan, door doelpunten van Santi Cazorla, Aaron Ramsey en Olivier Giroud. Zij verschalkten Willy Caballero, die van manager Manuel Pellegrini de voorkeur kreeg boven Joe Hart. De Engelsman, vorig seizoen de nummer één onder de lat, lachte in zijn vuistje.

Bacary Sagna (rechtsonder) was echter minder blij met de uitslag van de strijd om de Community Shield. Hij tekende deze zomer voor een overgang naar de club uit Manchester, na zeven jaar trouwe dienst bij Arsenal. Het was een foute keus, zo leek hij vanmiddag op de tribune te beseffen.

• Deze fan kan na het 3-0 verlies van City altijd nog terug naar zijn andere lievelingsclub.

• En deze supporter zal dit seizoen altijd wel een goed weekend hebben. Er wint hoogstwaarschijnlijk namelijk altijd wel één van de ploegen die hij een warm hart toedraagt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.