Spanje

Atlético Madrid - Barcelona

De verdediging van Barcelona staat goed. De wedstrijd in de Primera División tussen Atlético Madrid en Barcelona is in 0-3 geëindigd. Dat betekent dat Barcelona erin geslaagd is om de nul te houden in vier opeenvolgende wedstrijden. Atlético Madrid moest met tien spelers verder na een rode kaart. In de 38ste minuut nam Barcelona de leiding via João Félix Sequeira, met een assist van Robert Lewandowski. Direct na de rust vergrootte Lewandowski de voorsprong van Barcelona. Barcelona vond het net nog een keer, deze keer via Fermín López, op aangeven van Lewandowski, in de 65ste minuut. Atlético Madrid moest verder met 11 man nadat Nahuel Molina in de 92ste minuut rood kreeg. Voor Barcelona was het de achtste ongeslagen wedstrijd op rij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Atlético Madrid twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Barcelona vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Memphis Depay werd bij de rust in het veld gebracht voor Atlético Madrid. Atlético Madrid speelt de volgende wedstrijd uit tegen Villarreal. De teams staan op maandag 1 april om 21.00 uur tegenover elkaar. Barcelona neemt het zaterdag 30 maart om 21.00 uur thuis op tegen Las Palmas.