Italië

AS Roma - Sassuolo

Roma heeft de thuiswedstrijd tegen Sassuolo gewonnen. Het duel in de Serie A eindigde in 1-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Lorenzo Pellegrini zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Leandro Paredes, en Roma op voorsprong bracht. In de laatste vijf wedstrijden heeft Roma vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Sassuolo één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Roma dit seizoen. De nederlaag was ook voor Sassuolo de tiende nederlaag met één doelpunt verschil. Rick Karsdorp bij Roma in de 70ste minuut gewisseld. Roma staat na deze wedstrijd op de vijfde positie met 51 punten, terwijl Sassuolo de nummer 19 is met 23 punten. Roma neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen Lecce, op maandag 1 april om 18.00 uur in het Stadio Ettore Giardiniero - Via del Mare. Op dezelfde dag speelt Sassuolo om 15.00 uur thuis tegen Udinese in het MAPEI Stadium - Città del Tricolore.