Italië

Empoli - Bologna

Bologna heeft de uitwedstrijd tegen Empoli gewonnen. Het duel in de Serie A eindigde in 1-0. Pas op het einde van de wedstrijd, met nog -4 minuten te spelen, scoorde Giovanni Fabbian voor Bologna. In de laatste vijf wedstrijden heeft Empoli één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Bologna vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de negende nederlaag met één doelpunt verschil van Empoli dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van Bologna met één doelpunt verschil. Sam Beukema bij Bologna in de 72ste minuut gewisseld. Empoli heeft 25 punten en staat op de zeventiende plek, terwijl Bologna met 54 punten de vierde plek inneemt. Op maandag 1 april start om 20.45 uur een uitwedstrijd voor Empoli tegen Inter in het Stadio Giuseppe Meazza. Bologna speelt op dezelfde dag om 12.30 uur thuis tegen Salernitana in het Stadio Renato Dall'Ara.