Italië

Lazio - Udinese

Udinese heeft de uitwedstrijd tegen Lazio maandag gewonnen. Het duel in de Serie A eindigde in 1-2. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Lorenzo Lucca zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Hassane Kamara, en Udinese op voorsprong bracht. Lazio scoorde na 49 minuten en zette zo de score op 1-1. Twee minuten later passeerde Oier Zarraga de doelman en kwam Udinese op voorsprong. Lazio heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Udinese twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de achtste nederlaag met één doelpunt verschil van Lazio dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van Udinese met één doelpunt verschil. Lazio staat op de negende positie met 40 punten. Udinese staat op de dertiende positie met 27 punten. De volgende wedstrijd, op zaterdag 16 maart, speelt Lazio om 20.45 uur uit tegen Frosinone in het Stadio Benito Stirpe. Udinese zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Torino. De wedstrijd start om 15.00 uur.